Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Momentje, website wordt geladen...

Over CrossFit Upside Down

CrossFit Upside Down is de 2e officiƫle CrossFitbox van Zeeland gelegen in het Noord-Bevelandse dorp Kamperland, op een steenworp afstand van en ingeklemd tussen het Veerse meer, het mooie strand van de Banjaard en de Oosterschelde.

In Kamperland is een gedeelte van het voormalige koelhuis nu omgetoverd tot een ultieme trainingsfaciliteit waar jong en oud zich fysiek en mentaal kan komen voorbereiden op (bijna) elk onverwachte gebeurtenis in zijn of haar leven. Dit is tevens een filosofie van CrossFit.

CrossFit Upside Down staat voor persoonlijke aandacht er zal daarom aan kleine groepen trainingen worden verzorgd wat tevens zorgt voor een saamhorigheidsgevoel (community). Bij CrossFit Upside Down worden de groepen bewust klein gehouden om de kwaliteit te kunnen blijven garanderen. Het sporten in een kleine groep voegt ook aspecten toe aan de training zoals samenwerking, ondersteuning en vriendelijke competitie die van belang zijn voor de vooruitgang en zorgen er tevens voor dat iedereen zijn doelstelling(en) kan behalen.