Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen. Voor meer informatie kunt u onze privacy pagina bezoeken!
Momentje, website wordt geladen...

CrossFit lessen

WOD

WOD, de afkorting van Workout Of the Day. Om je grenzen op te zoeken en ze te verleggen is de WOD elke dag anders. De WODs worden zo gekozen zodat je zelf ontwikkeld in de tien door CrossFit benoemde fysieke vaardigheden.

Voordelen WOD:

 • Haalt elke dag het uiterste uit je door gevarieerde oefeningen
 • Maakt jou fit en strak in record tempo
 • Verbetert je hart en longfunctie en vermindert risico op hartziekte
 • Maximaal calorie verbruik tijdens en na je WOD

 

Personal Training

Begin je na jaren weer met sporten? Of streef je bepaalde doelen na? Fitter, sterker, slanker, sneller? Met Personal Training – ook wel PT –  kan CrossFit Upside Down je daarbij helpen.
Vooraf bepalen we samen je doelen – afvallen, fitter, sterker, die sixpack alles is bespreekbaar, kijken we welke trainingsfrequentie en termijn hier het beste bij past. Op basis hiervan zorgen wij voor een uitgekiende programmering – op basis van de CrossFit methodologie – om jouw doelen waar te maken.

Aandachtspunten Personal Training

 • Motivatie & fun
  Onze trainers prikkelen jou om tot het uiterste te gaan. Door het toepassen van de CrossFit methodologie blijft een training altijd een verrassing. Dit zorgt ervoor dat elke training een uitdaging is en nooit verveelt.
 • Techniek
  Een goede techniek voorkomt blessures maar maakt een oefening uiteindelijk ook makkelijker. Dit is het fundament om snel sterker en fitter te worden.
 • Doelen behalen
  Hier doen we het voor. Resultaat: jij zit lekkerder in je vel waardoor je ook naast het sporten meer kan bereiken.

OG

Of je nu een CrossFit veteraan bent en je skills wilt perfectioneren of dat je aan 1 van de 9 basistechnieken wilt werken of een gemiste WOD wilt inhalen, de Open Gym (OG) is hier de uitgelezen mogelijkheid voor.

Wat is Open Gym (OG)?

Bij de Open Gym wordt er geen WOD gegeven door een trainer. Je kan zelf kiezen waar je aan gaat werken, bijv. airsquats die wat extra aandacht nodig hebben of dat je aan het oefenen bent voor je ring muscle-up. Ook is het mogelijk om een gemiste WOD eerder in de week in te halen. Trainers zijn in ieder geval aanwezig voor tips en tricks!

 

Introductieles CrossFit

Na een korte intake, geven we een uitleg over wat CrossFit is en waarom zoveel mensen er aan verslaafd zijn. Daarna nemen we de eerste basistechnieken van CrossFit door. Vervolgens gaan we flink zweten met een introductie WOD. Op afspraak, neem contact met ons op om deze in te plannen.

 

CrossFit Teens

Vanaf 14 jaar trainen de tieners samen met de volwassenen mee. Uiteraard met aangepaste gewichten omdat de tieners nog in de groei zijn.

Wel is het goed om tieners te laten trainen met gewichten. Dit vebeterd de botdichtheid waardoor het skelet sterker wordt.